Twitter

Publikimet

20.03.15

Buletini V- Monitorimi i Gjykatës

PDF

25.02.15

Buletini IV- Monitorimi i Gjykatës

PDF

23.01.15

Buletini III- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Analiza

25.12.14

Unë jam Komuna

PDF

Buletini Javor

18.12.14

Buletini Javor II - Monitorimi i Gjykatës

PDF

 1 2 3 >  Last ›

 

Pranoni regullisht INPO Newsletter
në INBOX-in tuaj


Kalendari

Lidhje me rëndësi


17 July

2013

arrow

Mbledhja e Rregullt e Kuvendit Komunal Ferizaj

Lokacioni: Salla e Kuvendit Komunal

Ora: 10:0008 July

2013

arrow

Peticion- Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti

Lokacioni: Sheshi i qytetit Ferizaj

Ora:

Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti në bazë të kërkesave dhe interesit të të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës04 July

2013

arrow

Debati “Financimi i Partive Politike”

Lokacioni: Zyrat e INPO-s

Ora: 10:00

Tryeza ka për qëllim të diskutoj financimin e partive politike. Fokus i diskutimit do jetë Raporti i Auditorit të Pavarur për Fushatën Zgjedhore për vitin 2012 për Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Ferizaj.