Twitter

Aktivitetet

29.12.10 | Programi për Qeverisje të mirë Lokale

“Zgjohuni”

Iniciativa për Progres (INPO),sot në mënyrë simbolike ka dhuruar nga një orë me zile këshilltarëve komunal të Ferizajt dhe pjesës së ekzekutivit për nder të festës së vitit të ri.
Përmes orëve me zile INPO iu rikujton këshilltarëve komunal se janë të zgjedhurit e popullit dhe se koha e tyre po kalon ndërsa problemet po mbesin.Gjithashtu këshilltarëve të opozitës që të jenë zë opozitar në kuvend dhe jo zë oportun.Posto në mediat sociale —

Publikimet

Buletini V- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini IV- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini III- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Publikimet

Pranoni regullisht INPO Newsletter
në INBOX-in tuaj


Kalendari

Lidhje me rëndësi


17 July

2013

arrow

Mbledhja e Rregullt e Kuvendit Komunal Ferizaj

Lokacioni: Salla e Kuvendit Komunal

Ora: 10:0008 July

2013

arrow

Peticion- Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti

Lokacioni: Sheshi i qytetit Ferizaj

Ora:

Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti në bazë të kërkesave dhe interesit të të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës04 July

2013

arrow

Debati “Financimi i Partive Politike”

Lokacioni: Zyrat e INPO-s

Ora: 10:00

Tryeza ka për qëllim të diskutoj financimin e partive politike. Fokus i diskutimit do jetë Raporti i Auditorit të Pavarur për Fushatën Zgjedhore për vitin 2012 për Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Ferizaj.