Twitter

Aktivitetet

16.05.15 • Programi për Qeverisje të mirë Lokale

INPO kundërshton themelimin e Drejtorisë për Rini në Komunën e Ferizajt

Ferizaj, 16 maj 2015 – Ditëve të fundit, një grup i organizatave jo-qeveritare, grupime të të rinjve dhe disa Forume Politike rinore të partive politike në Komunën e Ferizajt kanë dalë me propozimin për themelimin e Drejtorisë për Rini, e cila do të funksiononte si drejtori e ndarë nga ajo e tanishmja, pra Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport. Organizata…

21.04.15 • Programi për Qeverisje të mirë Lokale

TAKIM INFORMUES ME KRYETARË TË FSHATRAVE DHE ZONAVE URBANE NË KOMUNAT KAÇANIK DHE HAN I ELEZIT

TAKIM INFORMUES ME KRYETARË TË FSHATRAVE DHE ZONAVE URBANE NË KOMUNAT KAÇANIK DHE HAN I ELEZIT

Ferizaj, 21 Prill 2015- INPO në kuadër të projektit “Ngritja e pjesëmarrjes së qytetarëve në hartimin e buxhetit komunal”, i cili mbështetet nga Fondacioni për Shoqëri të Hapur KFOS, mbajti një takim njoftues me përfaqësuesit e bashkësive lokale dhe fshatrave të Komunës së Kaçanikut dhe Hanit të Elezit.

Qëllimi i këtij takimi ishte njoftimi i përfaqësuesve të…

14.04.15 • Programi për Qeverisje të mirë Lokale

INPO kërkon përfundimin e projektit të sheshit të qytetit dhe rrugës “Rexhep Bislimi”

Ferizaj, 14 Prill 2015- Komuna e Ferizajt ka dështuar në jetësimin dhe përfundimin e projekteve kapitale, sidomos në përfundimin e projekteve nga vitet e kaluara. Dy projektet e vitit 2013, ai për rregullim e bulevardit të qytetit të Ferizajt “Dëshmorët e Kombit”, faza e parë e tij prej sheshit “Hyrë Emini” deri te hotel “Lyboteni” dhe projekti i rregullimit të…

 1 2 3 >  Last ›

Publikimet

Buletini V- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini IV- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini III- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Publikimet

Pranoni regullisht INPO Newsletter
në INBOX-in tuaj


Kalendari

Lidhje me rëndësi


17 July

2013

arrow

Mbledhja e Rregullt e Kuvendit Komunal Ferizaj

Lokacioni: Salla e Kuvendit Komunal

Ora: 10:0008 July

2013

arrow

Peticion- Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti

Lokacioni: Sheshi i qytetit Ferizaj

Ora:

Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti në bazë të kërkesave dhe interesit të të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës04 July

2013

arrow

Debati “Financimi i Partive Politike”

Lokacioni: Zyrat e INPO-s

Ora: 10:00

Tryeza ka për qëllim të diskutoj financimin e partive politike. Fokus i diskutimit do jetë Raporti i Auditorit të Pavarur për Fushatën Zgjedhore për vitin 2012 për Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Ferizaj.