Twitter

Aktivitetet

18.10.13 • Indeksi i Qeverisjes Lokale

Hapet Shkolla e Aktivizmit në Prishtinë

Hapet Shkolla e Aktivizmit në Prishtinë

“Përfaqësuesi Special i Bashkimit Europian z.Samuel Zbogar, inkurajoi të rinjët të jenë qytetarë aktiv në komunitetin ku jetojnë”Prishtinë, 18 Tetor 2013 – Filloi Shkolla e Aktivizmit në kryeqytet. Në hapje të Shkollës së Aktivizmit ishin prezent, përfaqësuesi Special i Bashkimit Europian për Kosovëz. Samuel Zbogar, Këshilltari nga Ministria e Arsimit z.Ragip Gjoshi,…

05.07.12 • Indeksi i Qeverisjes Lokale

DEKLARATA PËR MEDIA - ANALIZË :  STRATEGJIA E MAPL-SË 2009 – 2013 DHE VETËQEVERISJA LOKALE

Prishtinë, 05 Korrik 2012 – INPO ka bërë një analizë “Strategjisë së MAPL-së 2009-2013 dhe Vetëqeverisjes Lokale”, ku nga kjo analizë janë identifikuar shumë probleme dhe sfida më të cilat ballafaqohen komunat në Kosovë. Institucionet shtetërore duhet t’i japin fund të qenit jo efektive dhe pak të përshtatura ndaj nevojave të shoqërisë. Për derisa procesi i integrimit në Bashkimin Evropian…

19.10.11 • Indeksi i Qeverisjes Lokale

INPO publikon analizën “Raportet e Auditorit të Përgjithshëm dhe Komunat: Mes Injorimit dhe Zbatimit

Prishtinë, 19 tetor 2011 – INPO gjatë muajve që lamë pas ka bërë një analizë mbi raportet e auditorit gjeneral për Komunat e Kosovës. Duke qenë në fazën kur komunat janë duke përgatitur buxhetet për vitin 2012 në kemi shfrytëzuar rastin t’i analizojmë trendët e menaxhimit të financave publike.

Gjatë hulumtimit INPO ka vërejtur një numër të…


Publikimet

Buletini V- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini IV- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini III- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Publikimet

Pranoni regullisht INPO Newsletter
në INBOX-in tuaj


Kalendari

Lidhje me rëndësi


17 July

2013

arrow

Mbledhja e Rregullt e Kuvendit Komunal Ferizaj

Lokacioni: Salla e Kuvendit Komunal

Ora: 10:0008 July

2013

arrow

Peticion- Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti

Lokacioni: Sheshi i qytetit Ferizaj

Ora:

Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti në bazë të kërkesave dhe interesit të të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës04 July

2013

arrow

Debati “Financimi i Partive Politike”

Lokacioni: Zyrat e INPO-s

Ora: 10:00

Tryeza ka për qëllim të diskutoj financimin e partive politike. Fokus i diskutimit do jetë Raporti i Auditorit të Pavarur për Fushatën Zgjedhore për vitin 2012 për Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Ferizaj.