Twitter

Aktivitetet

02.09.13 • Programi për Qeverisje të mirë Lokale• Shkolla e Aktivizmit — Activa

HIQEN TAKSAT PËR INVESTIME NË KOMUNËN E FERIZAJT!

HIQEN TAKSAT PËR INVESTIME NË KOMUNËN E FERIZAJT!

Raport nga Monitorimi i KK Ferizaj

30.08.2013


Me datë 30 Gusht u mbajt Mbledhja e IX-të e rregullt e Kuvendit të Komunës së Ferizajt.


Pikat e rendit të ditës ishin:


1.Konfirmimi i pjesmarrjes në seancë:

Kryesuesi i Kuvendit hapi…

12.05.13 • Shkolla e Aktivizmit — Activa

Shkolla e Aktivizmit në Gjakovë

Gjakovë, 12 Maj 2013 - Organizata INPO sot përfundoj shkollën e Aktivizmit në Gjakovë me nxënës nga shkollat e mesme të Gjakovës. Pjesëmarrësit në këtë shkollë u pajisjen me dijë në këto fusha: si të avokohet në institucionet publike, si të shkruhet dhe menaxhohet një projekt, si të bëhen hulumtimet kualitative dhe kuantitative, mënyrat e debatit Carl Popper dhe për…

23.04.13 • Shkolla e Aktivizmit — Activa

Mini-projekti i menaxhuar nga nxënësit implementohet në Ferizaj

Mini-projekti i menaxhuar nga nxënësit implementohet në Ferizaj


INPO po u ofron mundësinë që nxënës nga të gjitha komunat e Kosovës të kyçen në menaxhimin e mini- projekteve. Pas pjesëmarrjës ne shkollën e aktivizmit e cila po mbahet në shtate komunat më të mëdha nxënësit kanë mundesi të futen në garë për të fituar grante të vogla për menaxhimin e mini-projekteve. Projektet fituese do të prekin…

 1 2 3 >  Last ›

Publikimet

Buletini V- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini IV- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini III- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Publikimet

Pranoni regullisht INPO Newsletter
në INBOX-in tuaj


Kalendari

Lidhje me rëndësi


17 July

2013

arrow

Mbledhja e Rregullt e Kuvendit Komunal Ferizaj

Lokacioni: Salla e Kuvendit Komunal

Ora: 10:0008 July

2013

arrow

Peticion- Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti

Lokacioni: Sheshi i qytetit Ferizaj

Ora:

Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti në bazë të kërkesave dhe interesit të të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës04 July

2013

arrow

Debati “Financimi i Partive Politike”

Lokacioni: Zyrat e INPO-s

Ora: 10:00

Tryeza ka për qëllim të diskutoj financimin e partive politike. Fokus i diskutimit do jetë Raporti i Auditorit të Pavarur për Fushatën Zgjedhore për vitin 2012 për Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Ferizaj.