Twitter

Aktivitetet

07.07.15 • Programi për Qeverisje të mirë Lokale

Raporti i Auditorit të jashtëm evidenton se Komuna e Ferizajt përsërit shkeljet e vitit 2013

Ferizaj, 7 Korrik 2015 - INPO shpreh shqetësimin e saj sa i përket rezultateve të dalura nga Raporti i Auditimit për Komunën e Ferizaj të cilat pasqyrojnë një performancë të dobët të menaxhimit nga ana e Ekzekutivit të Komunës së Ferizajt, si dhe evidentohen shumë shkelje të kërkesave ligjore si dhe keqmenaxhim të parasë publike e që kjo është në…

30.06.15 • Programi për Qeverisje të mirë Lokale

Mbledhja e Jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Ferizajt e jashtëligjshme

Ferizaj, 30 Qershor 2015- Mbledhja e djeshme e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës në Ferizaj, e cila dështoi në mungesë të kuorimit, për shkak se anëtarët e Kuvendit braktisën mbledhjen në shenjë proteste kundër procedimit të rendit të punës së Kuvendit dhe tentimi për vazhdimin e saj sot, nuk është e ligjshme dhe gjithashtu është në kundërshtim me parimet demokratike…

19.06.15 • Programi për Qeverisje të mirë Lokale

INPO fton pozitën dhe opozitën për dialog për tejkalimin e bllokadës së krijuar në Kuvendin Komunal

Prishtinë, 19 Qershor 2015 – INPO në vazhdën e monitorimit të funksionimit të Kuvendit Komunal të Prishtinës vlerëson se përplasja në mes të pozitës, në këtë rast ekzekutivit të Komunës dhe anëtarve të Kuvendit nga radhët e LDK-së dhe PDK-së, po i sjellë vetëm dëme qytetarëve dhe zhvillimeve në Komunën e Prishtinës.

Që prej prillit të…

 1 2 3 >  Last ›

Publikimet

Analiza

Përmbledhje e të gjeturave nga Raporti i Auditimit për pasqyrat financiare të vitit 2014 të Komunës

PDF

Buletini V- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini IV- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Publikimet

Pranoni regullisht INPO Newsletter
në INBOX-in tuaj


Kalendari

Lidhje me rëndësi


17 July

2013

arrow

Mbledhja e Rregullt e Kuvendit Komunal Ferizaj

Lokacioni: Salla e Kuvendit Komunal

Ora: 10:0008 July

2013

arrow

Peticion- Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti

Lokacioni: Sheshi i qytetit Ferizaj

Ora:

Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti në bazë të kërkesave dhe interesit të të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës04 July

2013

arrow

Debati “Financimi i Partive Politike”

Lokacioni: Zyrat e INPO-s

Ora: 10:00

Tryeza ka për qëllim të diskutoj financimin e partive politike. Fokus i diskutimit do jetë Raporti i Auditorit të Pavarur për Fushatën Zgjedhore për vitin 2012 për Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Ferizaj.