Twitter

Aktivitetet

16.05.15 • Programi për Qeverisje të mirë Lokale

INPO kundërshton themelimin e Drejtorisë për Rini në Komunën e Ferizajt

Ferizaj, 16 maj 2015 – Ditëve të fundit, një grup i organizatave jo-qeveritare, grupime të të rinjve dhe disa Forume Politike rinore të partive politike në Komunën e Ferizajt kanë dalë me propozimin për themelimin e Drejtorisë për Rini, e cila do të funksiononte si drejtori e ndarë nga ajo e tanishmja, pra Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport. Organizata…

13.05.15

INPO organizon takim publik me institucione të drejtësisë dhe nxënës të shkollave të mesme

INPO organizon takim publik me institucione të drejtësisë dhe nxënës të shkollave të mesme


Ferizaj, 13 maj 2015 – Organizata INPO, në kuadër të projektit “Ngritja e vetëdijes dhe pjesëmarrjes së qytetarëve në sistemin e drejtësisë” të mbështetur nga ATRC dhe USAID, ka mbajtur sot një takim publik me të ftuar prej institucioneve të drejtësisë dhe nxënës dhe profesor të shkollave të mesme të Komunës së Ferizajt. Panelistët që kontribuan në informimin…

21.04.15 • Programi për Qeverisje të mirë Lokale

TAKIM INFORMUES ME KRYETARË TË FSHATRAVE DHE ZONAVE URBANE NË KOMUNAT KAÇANIK DHE HAN I ELEZIT

TAKIM INFORMUES ME KRYETARË TË FSHATRAVE DHE ZONAVE URBANE NË KOMUNAT KAÇANIK DHE HAN I ELEZIT

Ferizaj, 21 Prill 2015- INPO në kuadër të projektit “Ngritja e pjesëmarrjes së qytetarëve në hartimin e buxhetit komunal”, i cili mbështetet nga Fondacioni për Shoqëri të Hapur KFOS, mbajti një takim njoftues me përfaqësuesit e bashkësive lokale dhe fshatrave të Komunës së Kaçanikut dhe Hanit të Elezit.

Qëllimi i këtij takimi ishte njoftimi i përfaqësuesve të…

 1 2 3 >  Last ›

Aktivitetet

Publikimet

Buletini V- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini IV- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Buletini III- Monitorimi i Gjykatës

PDF

Publikimet

Pranoni regullisht INPO Newsletter
në INBOX-in tuaj


Kalendari

Lidhje me rëndësi


17 July

2013

arrow

Mbledhja e Rregullt e Kuvendit Komunal Ferizaj

Lokacioni: Salla e Kuvendit Komunal

Ora: 10:0008 July

2013

arrow

Peticion- Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti

Lokacioni: Sheshi i qytetit Ferizaj

Ora:

Ndryshimi i Projektligjit për Amnisti në bazë të kërkesave dhe interesit të të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës04 July

2013

arrow

Debati “Financimi i Partive Politike”

Lokacioni: Zyrat e INPO-s

Ora: 10:00

Tryeza ka për qëllim të diskutoj financimin e partive politike. Fokus i diskutimit do jetë Raporti i Auditorit të Pavarur për Fushatën Zgjedhore për vitin 2012 për Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Ferizaj.