Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/inpoks/public_html/wp-includes/functions.php on line 4140
Lajme – Iniciativa për Progres

Lajme

18/09/2017

INPO: Kuvendi Komunal të mbajë përgjegjës Kryetarin dhe vartësit e tij për shkeljet ligjore në hartimin e PZHK-së, Prokuroria të bëjë hetime të pavarura

18/09/2017 18/09/2017

Organizata INPO shpreh indinjatë të thellë për paaftësinë dhe dështimet e njëpasnjëshme të komunës së Ferizajt për të garantuar qeverisje efikase dhe efektive, të bazuar në rend dhe  ligj si dhe të orientuar në shërbim të zhvillimit të qëndrueshëm të qytetit të Ferizajt. Anulimi i vendimit për dhënien e pëlqimit për miratimin e Planit Z...