Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/inpoks/public_html/wp-includes/functions.php on line 4140
Lajme – Iniciativa për Progres

Lajme

28/05/2008

Ish-udhëheqësit e lartë të Komunës së Ferizajt, debatojnë për gjendjen dhe prioritetet e Qytetit

28/05/2008 28/05/2008

Ferizaj, 28 maj 2008; Me qëllim që të nxitet dhe zhvillohet një debat cilësor rreth gjendjes aktuale në Komunën e Ferizajt dhe prioriteteve që duhet t'i ketë komuna, INPO ka ftuar në një debat ish-funksionarët e lartë udhëheqës të Komunës së Ferizajt që nga viti 1999. Në këtë debat ishin të pranishëm; z. Hetem Ibrahimi, z. Hajdin Abazi, z....